Srednjeevropska konvencija Dunaj 20.10.-22.10.2017

 In Ljubljana, Maribor, Novice

 

 

Tretji vikend v oktobru je na Dunaju potekal CEC (Central European Convention), konferenca, ki se je dvakrat letno udeležijo predstavniki držav Centralno-evropske regije. Tokrat se dogodka udeležilo okoli 200 članov omenjene regije, od tega 17 Slovencev.

V petek popoldne so se najprej na sestanku zbrali člani CER Management Teama in CER predstavniki držav članic, kjer so pripravili načrte za naše prihodnje projekte. Po večerji smo na gala večeru obeležili 70-obletnico IAESTE dneva. Uvodni slavnostni prireditvi in pozdravu vseh pomembnih predstavnikov organizacije je sledilo prijetno druženje s prijatelji.

 

 

V soboto čez dan so se odvijale zanimive delavnice, kjer smo dopolnjevali in nadgrajevali svoje znanje mehkih veščin. Skozi teoretični in praktični del smo podrobneje spoznali organizacijo in delovanje IAESTE, komunikacijo s podjetji, organizacijo dogodkov, načine za izboljševanje motivacije … Sobotni večer je bil tradicionalno rezerviran za mednarodno večerjo, veliko zabavo, kjer predstavniki vsake države pripravijo mizo z jedmi in pijačo, značilno zanjo.

Nedeljskemu zajtrku je sledil zaključni govor in slovo. Za nami je še ena zelo uspešna konferenca, na kateri smo si nabrali veliko novega znanja, spoznali cel kup novih prijateljev (oz. se ponovno srečali s starimi) in se tri dni odlično zabavali. Vsi se že veselimo naslednjega CEC-a, ki bo maja naslednje leto na Poljskem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment