IAESTE LJUBLJANA

Kje in kdaj nas najdete?

Na rednih tedenskih srečanjih na Študentskem kampusu, lahko pa tudi na posebnih dogodkih katere organiziramo ali pa se jih samo udeležimo. O slednjih lahko izveste preko naših socialnih omrežij.

Spodaj sledijo podrobna navodila, kdaj in kje nas najdete na Študentskem kampusu.

Kdaj?

Redna srečanja so običajno vsak torek ob 19:00

KJE?

Študentski kampus, Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana
Sejna soba v skupnih prostorih (Coworking space), 1. nadstropje

Lokacija vhoda v stavbo

Kje je sejna soba?

Sejna soba je v dolgi nižji stavbi na vzhodnem delu kampusa nasproti HUB-a ob večjem asfaltiranem dvorišču (velika ploščad), na katerem so tudi narisane meje igrišča za igranje košarke (koša žal ni več). Vstopite skozi vhodna vrata na levi strani objekta, kjer so na fasadi narisane knjige (slika spodaj).

Po vstopu v stavbo na levi vidite stopnice po katerih greste v 1. nadstropje. V 1. nadstropju je na desni strani na koncu sejna soba s steklenimi vrati v kateri nas najdeš ob rednih srečanjih.

vhod

KAKO DO KAMPUSA IN STAVBE S SEJNO SOBO?

Peš

– Iz strani Tivolija: greste na stran Celovške ceste, kjer je Pivnica Union. Od Pivnice Union greste proti centru in preden železniška proga prečka Celovško cesto, so na levi stopnice, katere vodijo do vhoda Študentskega kampusa. Sprehodite se naravnosti skozi kampus med ozkim prehodom med dvema stavbama. Po prehodu med dvema stavbama je naravnost naša stavba, kjer greste skozi vhod na levi strani stavbe (na tistem delu stavbe so na fasadi narisane knjige).
– Iz smeri križišča Tivolske in Celovške ceste: greste na desno stran Celovške ceste in hodite v smeri proti Tivoliju oziroma Pivnici Union. Potem, ko boste šli pod mostom železniške proge, se desno povzpnete po stopnicah, katere vas pripeljejo do vhoda v Študentski kampus. Sprehodite se naravnosti skozi kampus med ozkim prehodom med dvema stavbama. Po prehodu med dvema stavbama je naravnost naša stavba, kjer greste skozi vhod na levi strani stavbe (na tistem delu stavbe so na fasadi narisane knjige).

Avto

Ob zadnjem vhodu na Študentski kampus so na voljo 4 parkirna mesta za obiskovalce. Do slednjih se dostopa okoli Pivovarne union po Ruski cesti, katera potem desno zavije na Pivovarniško ulico. Ta pripelje do zadnjega vhoda na Študentski kampus z velikimi železnimi vrati. Ob teh so manjša vrata, skozi katere dostopate peš. Po vratih greste na desno in skoraj na koncu objekta vstopite v stavbo tam, kjer so na fasadi narisane knjige.
V primeru, da parkirna mesta ob vhodu niso prosta, vam priporočamo, da uporabite
parkirišče Tivoli I.
oziroma druga javna parkirišča. Iz parkirišča Tivoli I. sledite navodilom za peš iz strani Tivolija.

Kolo / BicikeLJ

Nasproti Pivovarne Union čez Celovško cesto je postaja BicikeLJ. Od tam naprej sledite navodilom za peš iz strani Tivoliju.
V primeru, da pridete s svojim kolesom lahko sledite celotnim navodilom za peš ali navodilom za prihod z avtomobilom po Ruski cesti in Pivovarniški ulici.

Javni prevoz

Pripeljete se z LPP na postajo Tivoli. Od tam naprej sledite navodilom za peš iz strani Tivolija.

Letalo

zemljevid_iaeste_lj