Test angleščine 2014

Pisno preverjanje angleščine v LC Ljubljana, bo potekalo v ponedeljek, 8. 12. 2014 ob 17h na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo UL, Jamova 2, Ljubljana (predavalnica III/5).

Ustno preverjanje znanja bo v torek, 9.12. in sredo, 10. 12. od 16h do 19h na sedežu IEASTE Slovenija (Mednarodna pisarna ŠOU, Vojkova 63, 3. nadstropje) po naknadno usklajenem razporedu. Rezervni termin za ustno preverjanje je 16. 12.

Kdor se preverjanja ne bo mogel udeležiti decembra bomo po potrebi organizirali še en termin za zamudnike v januarju. Za odhod na prakso je pogoj pozitivno opravljen izpit angleščine (več kot 50%).

IAESTE Slovenija

 

IAESTE motivacijski vikend 2014

7. novembra 2014 smo se novi in stari člani društva IAESTE podali na pustolovščino – motivacijski vikend, ki je tokrat potekal v CŠOD Jurček v Kočevju. Motivacijski vikend je bil namenjen predvsem spoznavanju članov in društva ter učenju novih spretnosti.
Najprej nam je predaval gospod Janez iz Kariernega kompasa nato pa smo se lotili delavnice za pridobivanje praks in delavnice, kjer smo napenjali možgane ob novih idejah za projekt iTECH, ki ga organizira društvo IAESTE. Ob vsem delu pa je sledilo nekaj časa za sproščanje, saj smo ob večerih igrali različne spoznavne in motivacijske igre, zjutraj smo se zbujali s kavo in sprehodi, v soboto pa je potekala tudi tematska zabava – šport party – za katero smo se morali vsi čim bolj izvirno našemiti v različne športnike. O uspešnosti je odločala komisija, ki je izbrala miss in mistra športa. Zadnji dan smo nekaj novega izvedeli tudi o Googlovih orodjih, ki pridejo zmeraj prav.
Zmanjkalo pa ni niti časa za ogled majhnega mestnega jedra Kočevja, kjer smo se slikali s kočevskim medvedom. Druženje smo tako zaključili polni novih vtisov, vsekakor pa veseli, da smo pridobili veliko novih prijateljev.
Kdaj bo naslednji?! :)

motivacijski vikend

 

Nagrajenci nagradne igre – Študentska arena 2014

Izžrebali smo nagrajence nagradne igre društva IAESTE, ki je potekala na Študentski areni!

Vprašanje se je glasilo:

“V koliko državah organizacijo IAESTE nudi plačane prakse?”

Pravilen odgovor je: 87.

 

Nagrajenci oziroma nagrajenke so:

1. nagrada – Plačan motivacijski vikend*: Žiga Podbregar, FS

2. nagrada – Plačana članarina: Klavdija Lenarčič, EF

3. nagrada – Majica IAESTE: Ana Vučinič, EF

 

*Motivacijski vikend bo potekal od 7. do 9. novembra 2014 v CŠOD Jurček v Kočevju.

Več informacij o prevzemu nagrade lahko dobite na rednih sestankih IAESTE, vsak torek ob 19.00 na Vojkovi 63, 1000 Ljubljana (3. nadstropje).

 

Vsem nagrajencem čestitamo!

 

logo_swisscare                            01_studentarija_vert

Sofinancerja 67. Letne IAESTE konference,
29. Centralne evropske IAESTE konvencije
in
28. seminarja za razvoj IAESTE-ja

separator2

Partnerji projekta ITECH

Plan-B_logo-e1392748055611Hekovnik logoTP_logo

Inkubator_logo-249x300Blank_50x50IPI-300x127