Teconomy 2018

Maribor

dsc_2387

Vsi študentje tehniških, naravoslovnih in ekonomskih fakultet vabljeni na Teconomy Maribor 2018 – karierni sejem!

Na sejmu se bodo predstavljala podjetja, ki zaposlujejo in nudijo različna zanimiva dela na projektih ter organizacije, ki vam lahko pripomorejo pri pridobivanju bodoče službe in karierne poti!

Teconomy je tvoja velika priložnost za zaposlitev!

Dogodek bo potekal v avli FERI-ja od 9:00 do 14:00 in sicer 15. 3. 2018.

Letošnji partnerji

ADB Safegate
ADB Safegate

Spletna stran: http://www.adbsafegate.com/
Panoga: Sistemi za nadzor zracnega prometa, razsvetljavo letališca
Zaposleni: Približno 900
Promet:
Kontakt: barbara.stampf.ext@adbsafegate.com
Iskana študijska področja (smeri):
IT, programska oprema, tehnicna matematika

Programska oprema in sistemi za nadzor zracnega prostora so glavne tocke naše Graške družbe, ki je bila leta 2001 ustanovljena kot Spin-off Tehnicne univerze Gradec. Z nami sodelujejo AustroControl in nemške kontrole zracnega prometa. Druge stranke imamo tudi v Estoniji, Romuniji, Savdski Arabiji, Indoneziji in Angliji.
AviBit ne ponuja samo programske opreme, temvec tudi popolne sisteme kontrole zracnega prometa na kljuc, vkljucno s potrebnimi senzorji. AviBit trenutno zaposluje 96 zaposlenih, vecina jih je v Gradcu.
Letalstvo, kot ga poznamo, se spreminja. ADB SAFEGATE je globalni igralec na podrocju zagotavljanja letaliških storitev. Želimo biti prvi partner za letališca, zato jim ponujamo veliko priložnosti za varnejšo, ucinkovitejšo in bolj trajnostno delo. Naši sistemi za optimizacija pristanka, sistemi digitalnega letenja ali sistemi za spremljanje leta so izjemno zanesljivi in le-te uporabljajo kontrolorji zracnega prometa in letališca po vsem svetu.

AVL List GmbH
avl_kal_logo_klein

Spletna stran: www.avl.com
Panoga: Avtomobilska industrija
Zaposleni: vec kot 8.600 po vsem svetu
Promet: 1,4 Mrd. Euro (2016)
Kontakt: www.avl.com/career
Iskana študijska področja (smeri):
Strojništvo, elektrotehnika, informirmatika in racunalništvo, fizika, kemija, kemijsko in procesno inženirstvo, …

AVL je najvecje svetovno neodvisno podjetje za razvoj, simulacijo in testiranje tehnologije pogonskih sklopov (hibridni motorji z notranjim izgorevanjem, elektricni pogon, baterij in programske opreme) za osebne avtomobile, tovornjake in velike motorje.
Obseg poslovanja:
Razvoj pogonskih sistemov.
AVL razvija in izboljšuje vse vrste pogonskih sistemov in je kompetenten partner za avtomobilsko industrijo. Poleg tega pa AVL razvija in trži metode za simulacije, ki so potrebne za razvojno delo.
Motorna merilna tehnika in sistemi za testiranje.
Izdelki iz tega podrocja obsegajo vse instrumente in sisteme potrebne za motorje in testiranje vozil.
Napredne simulacijske tehnologije.
Razvijamo programsko opremo za simulacijo, ki se osredotoca na nacrtovanje in optimizacijo pogonskih sistemov in zajema vse faze razvojnih procesov.

BearingPoint
BearingPoint

Spletna stran: www.bearingpoint.com
Panoga: Svetovanje, IT
Zaposleni: 5.000
Promet:
Kontakt: Silvia Sprügl, people@bearingpoint.com, +43 (0) 316 8003 8034
Iskana študijska področja (smeri):
Racunalništvo, matematika, razvoj programske opreme

BearingPoint je eno vodilnih evropskih svetovalcev na podrocju upravljanja in tehnoloških procesov. V Avstriji smo podkrepljeni, z našo hcerinsko družbo za informacijsko tehnologijo – prej lnfonovo, z vec kot 400 strokovnjaki. Ponujamo tehnološke in poslovne rešitve ter storitve ponudnikom komunikacijskih storitev in drugim sektorjem za poslovno preoblikovanje v novem digitalnem gospodarstvu.
Išcemo najboljše ljudi za naše razburljive nacionalne in mednarodne projekte.

Comtrade d.o.o.
comtrade

Spletna stran: www.comtrade.com, www.comtradegaming.com, edit.world
Panoga: ITK
Zaposleni: 1500
Promet: $330M
Kontakt: ziva.gorup@comtrade.com
Iskana študijska področja (smeri):
Diplomante/diplomantke FERI (Ali sorodnih smeri) z znanjem enega ali vec programskih jezikov, z velikim zanimanjem za nove tehnologije, z razumevanjem, kako tehnologija širše vpliva na življenje posameznika in spremembe konceptov v poslovnih okoljih. Pomebna je želja in sposobnost nenehnega ucenja, kakor tudi zanimanje za timsko delo, tudi na projektih izven Slovenije.

Comtrade je mednarodno podjetje, specializirano za informacijske tehnologije.
Zaposlujemo vec kot 1500 strokovnjakov v 11 državah, z vec kot 1000 razvijalci programske opreme pa podjetje zagotavlja vrhunsko strokovno znanje v razlicnih panogah in na razlicnih poslovnih podrocjih:
Comtrade Digital Services – s pomocjo povezovanja inovativnih tehnologij preoblikujemo obstojece poslovne modele naših strank tako, da lahko uspešno naslavljajo vsakodnevne izzive, ki sledijo digitalni transformaciji in postajajo vodilna podjetja na svojem podrocju.
Comtrade Gaming – vodilni podnudnik spletne platforme, igralniških »management« platformov in iger, ki omogoca konkurencne tehnološke strategije na podrocju igralniške industrije in krepi poslovne zmogljivosti operaterjev, ponudnikov in regulatorjev.
Comtrade Software – vodilni ponudnik rešitev za nadzor aplikacij in zašcito podatkov za novo generacijo IT (hiperkonvergiranih) okolij.
Delo zaposlenih v Comtradu ima pomemben vpliv na najrazlicnejša podrocja – od razvoja programskih rešitev, ki jih uporabljajo podjetja po vsem svetu, do sodelovanja z znanstveniki pri reševanju najbolj trdovratnih izzivov.

V svoji zgodovini smo si pridobili zaupanje svetovno priznanih partnerjev in strank – od zagonskih podjetij do globalnih tehnoloških velikanov. Z nami so najboljši strokovnjaki v panogi, s katerimi zagotavljamo na tisoce storitev in rešitev za preobrazbo poslovanja naših strank. Comtrade se nenehno razvija in neprestano išcemo ambiciozne posameznike, ki bi v našo ekipo prinesli svojo strast, znanje in zamisli.

epunkt Internet Recruiting GmbH
epunkt-logo2018

Spletna stran: https://www.epunkt.com/
Panoga: Osebno svetovanje
Zaposleni: 160
Promet:
Kontakt:
Iskana študijska področja (smeri):

epunkt – mi smo zaposlovanje.
Sami se vidimo, kot partnerje in podpiramo naše kandidate za iskanje idealne zaposlitve. epunkt ne samo prinaša delovna mesta, ampak tudi perspektive, priložnosti in spremembe.
epunkt obravnava vsakega kandidata skupaj z njegovimi željami, potrebami in spretnostmi.
epunkt je številka 1 pri zaposlovanju!
• približno 70% naših oristih delovnih mest lahko zapolnimo s kandidati, ki imajo profil na epunktu in in jih obvešcamo o možnostih zaposlitve
• s profilom na epunktu je 1 klik dovolj, da najdete primerne položaje zase
• naše stranke doobijo: vec letni vpogleda v trg dela, naše znanje o razlicnih delodajalcih in raznolikost delovnih mest.
epunkt ima vec lokacij v Avstriji in Nemciji, vse v bližini centra mesta. Od januarja 2013 dalje podjetje epunkt sodeluje s podjetjem Talentor International, ki pokrivanjo internacionalne projekte v vec kot 20 državah po vsem svetu.

IVM Technical Consultants Wien Ges.m.b.H.
ivm

Spletna stran: www.ivm.at
Panoga: Svetovanje / servis
Zaposleni: 200
Promet:
Kontakt: Paulina Gajarska
Iskana študijska področja (smeri):
Racunalništvo, elektrotehnika, elektronika, strojništvo, tovarniško inženirstvo

Inovativnost. Zanesljivost. Cloveškost – usposobljeni in visoko kvalificirani ponudnik inženirskega svetovanja za avstrijsko in mednarodno industrijo.
Že 40 let spremljamo naše stranke v inovativnih projektih s podrocja programske opreme in racunalništva, elektronike in elektrotehnike, strojništva in inženiringa. Zahvaljujoc širokemu spektru specializiranih in specificnih znanj naših zaposlenih, smo v ospredju v naši industriji. Naši zaposleni so kljuc do uspeha in zato dajemo velik pomen njihovemu nadaljevalnemu izobraževanju in usposabljanju. Izzivamo in spodbujamo svoje zaposlene na razlicnih podrocjih in jih usmerjamo v nadaljnje izobraževanje v našem kampusu. S tem hkrati zagotavljamo dobro kariero naših zaposlenih, kot tudi uspeh in prihodnost našega podjetja.

Kendrion (Eibiswald) GmbH
kendrion

Spletna stran: www.kendrion.com
Panoga: Avtomobilska industrija
Zaposleni: cca. 2.700
Promet: cca. 450 milijonov €
Kontakt: career.eibiswald@kendrion.com, +43 3466 42322 9091
Iskana študijska področja (smeri):
Strojništvo, elektrotehnika, mehatronika, avtomatizacijska tehnologija,

Kendrion je vodilni na svetovnem trgu za izdelavo elektromagnetov in komponent za elektromagnete. Znotraj avtomobilske in industrijske divizije sestavlja družbo pet sektorjev, ki garantirajo strankam Kendriona svetovanje usmerjeno v rešitve. Inovativnost in produktivnost sta najvecji vrlini našega podjetja. Podjetje locirano v Eibiswald obstaja od leta 1969 in je skozi leta postalo poznano po najkvalitetnejših in inovativnih komponentah za elektromagnete in sisteme v poslovni družbi Passenger Cars.
Primeri našega produktnega portfolija so:
– ventili za krmiljenje tlaka za Common-Rail vbrizgavanje dizla
– hubmagneti (elektromagneti) za zaklepanje menjalne rocice
– hubmagneti (elektromagneti) za Bi-Xenon žarometov
– pnevmatski ventili
– ventili za krmiljenje tlaka v servo volanu
– ventili za prilagodljiv nadzor podvozja
Z vec kot 140 sodelavci šteje Kendrion (Eibiswald) kot visokokakovostni in inovativni partner v internacionalni avtomobilski industriji. Naši sposobni inženirji skupaj s strankami išcejo kvalitetne specificne rešitve, ki se producirajo v manjših do srednjih enotah, produkcija pa je pol do popolnoma avtomatizirana.

KNAPP AG
knapp_logo

Spletna stran: www.knapp.com
Panoga: Intralogistika
Zaposleni: 3400
Promet: Prihodki od prodaje 2016/17: 632 milijonov evrov
Kontakt: https://www.knapp.com/karriere/
Iskana študijska področja (smeri):

Knapp AG je mednarodno podjetje na podrocju avtomatizacije skladišc in skladišcne logistike. Našo kvoto izvoza, ki je 98%.
Smo popoln ponudnik prilagojenih intralogisticnih sistemov in našega strokovnega znanja pri razvoju, nacrtovanju in vgradnji za naše stranke. Znanje in predanost naših zaposlenih je temelj našega uspeha. Išcemo torej ljudi, ki rešujejo težke naloge z navdušenjem. Ob naši Knapp-akademiji in našemu vkljucenem zdravstvenem dodatku – KNAPPvital, so naši zaposleni vedno vzpodbujani s vso potrebno podporo, da si šitijo svoje kompetence in so vedno propravljeni na najboljše možne naslednje karierne korake.
Prinesite gibanje v vašo kariero. Postanite del naše mednarodne ekipe in delajte na logisticnih projektih za naše stranke po vsem svetu. Knapp je eden od svetovnih voditeljev v intralogistiki in se ponašamo, s 3.400 zaposlenimi po vsem svetu, vec kot 2.200 jih v Avstriji – vsak dan delajo, da bi postala družba Mach KNAPP sinonim logistike
Proste roke pušcamo zaposlenim pri ustvarjalnosti in raznolikosti poklicov, kar je velik del naše pozitivne korporacijske kulture.

KOLEKTOR
Kolektor

Spletna stran: www.kolektor.com
Panoga: Elektroindustrija
Zaposleni: 5000+
Promet: 660 mio €+
Kontakt: kadri@kolektor.com
Iskana študijska področja (smeri):
strojništvo, elektrotehnika, materiali, informatika, gradbeništvo

Koncern Kolektor je multinacionalka s sedežem v Sloveniji in široko razvejano mrežo podjetij in podružnic v Evropi, Ameriki in Aziji, ki deluje na podrocju visoko specializirane industrijske proizvodnje. Kot eden od vodilnih igralcev v globalnih nišah komponent in sistemov za mobilnost, elektroenergetike ter inženiringa in tehnoloških sistemov se želimo v dobi digitalne industrijske revolucije uveljaviti tudi kot vodilni globalni ponudnik rešitev za pametne tovarne. Priložnost za hitro rast, tudi v sodelovanju s start-upi, pa vidimo na podrocju industrijskega internetna stvari.
V koncernu se zavedamo, da so kljucni dejavnik poslovnega uspeha sposobni zaposleni, zato skrbimo za njihov osebnostni in strokovni razvoj; prizadevamo si ustvarjati delovno okolje, v katerem delovne zahteve in rezultate združujemo z zadovoljstvom, motiviranostjo, pripadnostjo in dobrimi medsebojnimi odnosi. Zaposlenim lahko s sodobnimi vodstvenimi orodji omogocimo celostni razvoj, vkljucno z nacrtovanjem kariere ter možnostjo razvijanja lastnega znanja, sposobnosti in kompetenc na razlicnih podrocjih dela. Dijakom in študentom kontinuirano podeljujemo štipendije razlicnih smeri in jim omogocamo opravljanje prakse. Omogocamo razvoj njim lastnih interesov in talentov predvsem prek aktivnega vkljucevanja v poslovne procese v povezavi z mentorstvi.
Koncern združuje družbe razlicnih dejavnosti in programov, ki omogocajo dinamicno delovno okolje tako doma kot po svetu ter delo polno izzivov in možnosti napredovanja.

LOGICDATA Electronic & Software Entwicklungs GmbH
Logicdata Logo

Spletna stran: http://www.logicdata.net/
Panoga: Mehatronika, elektronika in programska oprema za nastavljivo pohištvo
Zaposleni: > 300
Promet: > 85 Mio.
Kontakt: karriere@logicdata.net
Iskana študijska področja (smeri):
Elektrotehnika, racunalništvo, informacijsko in racunalniško inženirstvo, razvoj programske opreme, strojništvo, avtomatizacija, proizvodnja

LOGICDATA – YOUR PLACE TO BE
Tukaj na LOGICDATA, si nenehno prizadevamo ustvariti nove in boljše tehnologije, da bi videli kaj drugi ne vidijo. Išcemo nove nacine za ustvarjanje prihodnosti naših izdelkov. Spodbujamo sodelavce, da nadaljejo šolanje in se pocutijo varne izraziti svojo individualnost.
Prizadevamo si, da vedno izboljšujemo in (r)evolucioniramo našo industrijo.
NAŠI IZDELKI
LOGICDATA zagotavlja najvišji razred kvalitete tako pri prilagodljivosti kot tudi nadzoru za pisalne mize, mize, stole, postelje in pocivalnike. Naši inovativni elektronski in mehatronski sistemi bodo prenesle pohištvo na nove ravni prilagodljivosti, tehnologije, funkcionalnost, uporabnost in dizajna.
NAŠA DELOVNA MESTA
Ponujamo prostor za ideje, inovativne rešitve in sodelovanja z drugimi. Spodbudno in zdravo delovno okolje dovoljuje vsem, da svoje edinstvene ideje in misli dodajo na mizo. Na naše edinstvenem sedežu v Deutschlandsberg boste uživali v skupinskih prostorih, predavalnicah in knjižnici, restavraciji in loungeu, parku za šport in rekreacijo in še v veliko vec.
NAŠA EKIPA
Dinamicno in ustvarjalno delovno okolje, je šele zacetek. Pravo prijateljstvo, timsko delo in veliki izzivi cakajo na vas. Ucite se, rastite in se razvijajte z nami.
Pridružite se LOGICfamily in objemite LOGICspirit!
www.logicdata.net

MAHLE Letrika d.o.o.
mahle

Spletna stran: www.mahle.com
Panoga: Avtomobilska
Zaposleni: 77.000
Promet: 12,3 milijard EUR
Kontakt: si.kadri@si.mahle.com
Iskana študijska področja (smeri):
elektrotehnika, avtomatika, informatika

MAHLE Letrika d.o.o. je proizvodna družba z lastno razvojno-raziskovalno dejavnostjo. Usmerjeni smo na izdelke s podrocja mehatronike, kjer so naši kupci priznana svetovna imena s podrocja avtomobilske industrije, kmetijske in gradbene mehanizacije ter drugih podrocij. Imamo sodobno opremljene laboratorije za raziskave in razvoj, kjer razvijamo izdelke, s katerimi se prebijamo v svetovni vrh pogonskih sistemov in mehatronike. Poleg razvojnega centra, ki se nahaja na sedežu družbe v Šempetru pri Gorici, imamo hitro rastoca razvojna oddelka tudi v Ljubljani in Mariboru.
Družba je bila ustanovljena že leta 1960 in s trenutno okrog 1800 zaposlenimi sodimo med najvecje slovenske izvoznike in zaposlovalce na Severnem Primorskem. Del skupine MAHLE pa smo postali po prevzemu v letu 2014.

NETCONOMY Software & Consulting GmbH
logo

Spletna stran: www.netconomy.net
Panoga: IT
Zaposleni: 300
Promet:
Kontakt: career@netconomy.net
Iskana študijska področja (smeri):
Racunalništvo, razvoj programske opreme, ekonomika razvoja programske opreme, telematika

NETCONOMY je eden od vodilnih ponudnikov elektronskega poslovanja in e-poslovanja v nemško govorecem okolju (Nemcija, Avstrija, Švica). Specializirali smo se na uspešno izvajanje omnichannel-strategij terspremljali in podprli naše stranke v svoji digitalni transformaciji. Trenutno zaposlujemo 300 strokovnjakov SAP Hybris na naših lokacijah v Gradcu, na Dunaju, Celovcu, Zürichu, Dortmundu in Berlinu.
Uspešni smo le, ce delamo kot ekipa. Inovacije, osebna odgovornost, strokovni in tehnicni razvoj so kljucnega pomena za našo uspešnost. Verjamemo v nenehno izboljševanje poslovne strukture, nadpovprecne produktivnosti in uravnoteženega delovnega življenja.

NXP Semiconductors GmbH
NXP_fc

Spletna stran: www.nxp.com
Panoga: Polprevodniki in tehnologija, mikroelektronika
Zaposleni: 31.000
Promet: 9.5 milijard $
Kontakt: sabine.laemmerer@nxp.com
Iskana študijska področja (smeri):
Racunalništvo, informatika, software, elekto inženiring, telekomunikacija, matematika, informatika.

NXP Semiconductors omogocajo varne povezave in boljšo infrastrukturo za pametnejši svet, napredne rešitve, ki omogocajo lažje, boljše in varnejše življenje. Kot vodilni v svetu varnih rešitev povezav za vgrajene aplikacije, NXP je spodbuja inovacije na podrocju varnih prikljuckov za vozila, end-to-end varnosti in zasebnosti ter pametnih povezav na trgov.
Zgrajeni smo na vec kot 60 let kombiniranih izkušnjah in strokovnem znanju, podjetje ima 31.000 zaposlenih v vec kot 33 državah in objavili 9.5 milijard $ prihodkov v letu 2016.
Vec najdete na www.nxp.com

odelo Slovenija d.o.o.
logo_odelo.svg_

Spletna stran: www.nxp.com
Panoga: Avtomobilska industrija
Zaposleni: 1500+ (Slovenija)
Promet: 180 mio (Slovenija)
Kontakt: 03/703 45 00
Iskana študijska področja (smeri):
Proizvodno strojništvo, elektrotehnika elektronika, avtomatizacija, zagotavljanje kakovosti, tehnologija brizganja plasticnih mas

Podjetje odelo Slovenija iz Prebolda, ki je del skupine odelo Farba z glavnim sedežem v Istanbulu Turcija, je uveljavljen proizvajalec visokokakovostnih zadnjih luci, tretjih zavornih luci in smernikov za avtomobilsko industrijo tako imenovanega premium razreda. Naše luci odlikuje visoka kakovost, inovativnost, uporaba zahtevnih tehnologij in mnoge druge prednosti, vidite pa jih lahko v avtomobilih znamk Daymler Mercedes-Benz, BMW, Audi, Porsche, Volkswagen in drugih. Leta 2011 je skupina odelo prešla v stoodstotno last podjetja Bayraktarlar Holding A. S.Istanbul, ki je eden vodilnih proizvajalcev avtomobilskih luci v Turciji.
V Sloveniji ima podjetje odelo preko 1500 zaposlenih na dveh lokacijah. V letu 2015 smo z nakupom in prenovo bivših prostorov podjetja Mura v Crešnjevcih pri Gornji Radgoni uspeli zagotoviti nov prostor za proizvodnjo rezervnih delov. V prenovljenih proizvodnih prostorih smo že zaposlili preko 30 ljudi, njihovo število pa se bo v prihodnosti glede na potrebe še povecalo.
Podjetje odelo Slovenija je prejemnik številnih nagrad za uspešno vpeljavo principov vitke proizvodnje, med drugim nagrade TPM »Total Productive Maintenance Award« in ugledne evropske nagrade »Automotive Lean Production Award«. Prav tako smo prejemniki Priznanja Republike Slovenije za poslovno odlicnost in certifikata modela odlicnosti EFQM ter tuji vlagatelj leta 2012.V letu 2016 pa smo prejeli še mednarodno nagrado »elogistics Award« za podrocje logistike ter Nagrado nemškega gospodarstva.

Parkside Informationstechnologie GmbH
parkside

Spletna stran: www.parkside.at
Panoga: Razvoj programske opreme
Zaposleni: 55
Promet: 4 Mio. eur.
Kontakt: Christian Moser, moser@parkside.at
Iskana študijska področja (smeri):
Racunalništvo in IT

Parkside je interaktivni razvojni studio. Specializirali smo se na kreativne aplikacijske strategije, oblikovanja in tehnologije – od prve ideje do uresnicitve optimalnih rešitev. Nudimo trdne inovacije, ki združujejo spletno strategijo, razvoj spletnih in mobilnih omrežij ter e-poslovanje in vizualno komunikacijo.
Poleg regije DACH smo se osredotocili na ameriški trg in naše cenjene stranke s sedežem v Los Angelesu, San Franciscu in Seattlu. Delujemo mednarodno, vendar imamo sedež v Gradcu. Naša ekipa z vec kot 50 razvijalci, oblikovalci in svetovalci se osredotoca na razvoj prefinjenih rešitev za naše stranke. Proizvodnja kakovostnih interaktivnih okolij je bila naša strast vec kot 10 let.
Ali želite sodelovati in se uciti od A-level razvijalcev iz vec kot 15 držav?

Potem se pridružite ParkSideu in rastite z nami!

Rudis d.o.o. Trbovlje
Rudis d.o.o. Trbovlje

Spletna stran: www.rudis.si
Panoga: Izvedbeni inženiring
Zaposleni: /
Promet: /
Kontakt: 03 56 12 100
Iskana študijska področja (smeri):
ELEKTROTEHNIKA IN STROJNIŠTVO

Rudis je vodilna inženiring družba v Sloveniji, specializirana za izvedbeni inženiring na podrocjih energetike, ekologije, industrije in specialnih tehnologij.
Sem sodijo termoelektrarne, hidroelektrarne, toplarne, naprave za socasno proizvodnjo elektricne energije, toplote in hladu, deponije komunalnih odpadkov in njihova termicna obdelava, razlicni transportni sistemi ter sistemi za zbiranje, obdelavo in odlaganje produktov.
Racionalizacija in optimizacija investicijskih postopkov je ena najpomembnejših nalog dobrega inženiringa. Zato Rudis sodeluje z narocniki v vseh fazah projektov, kar omogoca hitrejši razvoj in realizacijo nove investicije, pa tudi obvladovanje kompleksnih problemov obstojecih investicij. Z lastnimi resursi ter z resursi podizvajalcev in dobaviteljev Rudis izvaja vse faze projektov, od izdelave projektne dokumentacije, gradnje, dobave in montaže opreme, zagona, testiranja in
poskusnega obratovanja, do šolanja narocnikovega osebja in spremljanja objekta v garancijski in po-garancijski dobi.
Rudisov izvedbeni inženiring je univerzum mnogih znanj in vešcin. S svojim znanjem vodenja zahtevnih projektov, izkušnjami in kompetencami omogocajo Rudisovi inženirji celovit in strokoven pristop k izvedbi investicije, hkrati pa zagotavljajo medsebojno kompatibilnost posameznih tehnoloških sklopov in funkcionalnost objekta kot celote.
Timsko delo Rudisovih specialistov razlicnih strok in razvojna naravnanost v vseh poslovnih procesih omogocata visoko strokovno in kakovostno izvedbo del v dogovorjenih rokih, Rudisovim narocnikom pa zagotavljata trdno jamstvo za uspešno izvedbo projektov.

SSI Schaefer d.o.o.
logo_ssi_schafer.svg_

Spletna stran: http://www.ssi-schaefer.si/
Panoga: Intralogistika (montaža industrijskih strojev in naprav))
Zaposleni: 9500
Promet:
Kontakt: zaposlitev@ssi-schaefer.si, +386 2 746 8026
Iskana študijska področja (smeri):
racunalništvo in informatika, elektrotehnika, mehatronika, avtomatika

SSI SCHAEFER Slovenija predstavlja del skupine SSI Schäfer, z vec kot 9500 zaposlenimi v vec kot 70 operativnih podružnicah po vsem svetu.
Pri podjetju SSI Schaefer Slovenija smo specializirani za izvedbo transportnih sistemov manjših dimenzij, sistemov za transportiranje palet, blaga na obešalnikih in sistema SSI Cuby shuttle.
Od ustanovitve v letu 2011 dalje smo hitro rastoce podjetje. Naših vec kot 100 motiviranih zaposlenih vas pri izvedbi vašega projekta podpira z nacrtovanjem, montažo in vodenjem projektov ter programiranjem na podrocjih PLK-ja in IT-ja.
Kot del mocne korporativne kulture smo zavezani pospeševanju nadaljnjega razvoja naše ekipe.
V tem trenutku se želimo okrepiti predvsem na podrocju IT-ja (Java razvijalci) ter PLK-ja (PLK inženirji).
Prednosti zaposlitve pri nas na kratko:
• redna zaposlitev v uspešnem in stabilnem mednarodnem podjetju
• dobri delovni pogoji v prijetnem in dobro delujocem kolektivu
• zacetna in dodatna izobraževanja
• možnost napredovanja in oblikovanja svoje kariere
• redno in pravocasno placilo po slovenski zakonodaji
• dolgorocno, tehnicno zahtevno in raznoliko delo

Z nami so že sodelovali

Kontakt