Teconomy 2019

Maribor

dsc_2387

Vsi študentje tehniških, naravoslovnih in ekonomskih fakultet vabljeni na Teconomy Maribor 2019 – karierni sejem!

Na sejmu se bodo predstavljala podjetja, ki zaposlujejo in nudijo različna zanimiva dela na projektih ter organizacije, ki vam lahko pripomorejo pri pridobivanju bodoče službe in karierne poti!

Teconomy je tvoja velika priložnost za zaposlitev!

Dogodek bo potekal v avli FERI-ja 14. 3. 2019.

Letošnji partnerji

ALLPLAN Infrastructure GmbH
allplan-logo

Spletna stran: www.allplan-infra.com, www.allplan.com
Panoga: IT, gradbeništvo
Zaposleni: 400
Promet:
Kontakt: office@allplan-infra.com
Iskana študijska področja (smeri):
Računalništvo in informatika, gradbeništvo

ALLPLAN je globalni razvijalec rešitev za modeliranje zgradb (BIM). Že več kot 50 let je ALLPLAN pionir digitalizacije gradbene industrije. Nudimo inovativna orodja za oblikovanje, izdelavo in upravljanje projektov za navdihujoče uporabnike, da uresničijo svoje vizije. ALLPLAN rešitve uporablja več kot 240.000 arhitektov, inženirjev, izvajalcev in upravljavcev objektov v 20 jezikih. S sedežem v Münchnu je ALLPLAN del skupine Nemetschek. Po vsem svetu več kot 400 predanih zaposlenih piše zgodbo o uspehu podjetja ALLPLAN.

ALLPLAN Infrastruktura

Kot podružnica družbe ALLPLAN razvijamo programske rešitve na področju infrastrukture z močnim poudarkom na mostovih. Združujemo CAE s CAD. Strokovnjaki za načrtovanje mostov ALLPLAN Infrastruktura imajo več kot 30-letne izkušnje in podpirajo inženirje po vsem svetu ter razvijajo praktične programske rešitve. ALLPLAN Infrastruktura ponuja svetovanje in IT storitve za inženiring mostov, naši uporabniki pa koristijo bogate izkušnje  svetovno priznanih inženirjev mostov in strokovnjakov za razvoj programske opreme za uspešne izvedbe ambiciozne gradnje mostov. Ekipa ALLPLAN Infrastruktura je sodelovala pri izračunih nekaterih osupljivih mostov po vsem svetu, vključno z mostom Stone Cutters Bridge v Hong Kongu, plavajočimi mostovi na Norveškem, mostom Sheikh Zayed v Abu Dhabiju, itd.

AVL List GmbH
avl_kal_logo_klein

Spletna stran: www.avl.com
Panoga: Avtomobilska industrija
Zaposleni: 9.500
Promet: 1,55 mrd. EUR
Kontakt: www.avl.com/open-jobs
Iskana študijska področja (smeri):
Elektrotehnika, mehatronika, informatika, razvoj programske opreme, telematika, elektronika, strojništvo, tehniška fizika, krmilna tehnika, procesna tehnika

AVL je največje svetovno neodvisno podjetje za razvoj, simulacijo in testiranje tehnologije pogonskih sklopov (hibridni motorji z notranjim izgorevanjem, električni pogon, baterij in programske opreme) za osebne avtomobile, tovornjake in velike motorje.

Obseg poslovanja:

Razvoj pogonskih sistemov.
AVL razvija in izboljšuje vse vrste pogonskih sistemov in je kompetenten partner za avtomobilsko industrijo. Poleg tega pa AVL razvija in trži metode za simulacije, ki so potrebne za razvojno delo.

Motorna merilna tehnika in sistemi za testiranje.
Izdelki iz tega področja obsegajo vse instrumente in sisteme potrebne za motorje in testiranje vozil.

Napredne simulacijske tehnologije.
Razvijamo programsko opremo za simulacijo, ki se osredotoča na načrtovanje in optimizacijo pogonskih sistemov in zajema vse faze razvojnih procesov.

BearingPoint
BearingPoint

Spletna stran: www.bearingpoint.com
Panoga: IT, svetovanje
Zaposleni: 4.300
Promet:
Kontakt: Silvia Sprügl, people@bearingpoint.com, +43 (0) 316 8003 8034
Iskana študijska področja (smeri):
Računalništvo in informatika, matematika

BearingPoint je največje avstrijsko svetovalno podjetje na področju upravljanja in tehnologije. Na edinstven način združuje strokovno znanje s področja svetovanja in informacijske tehnologije.

S 4.300 zaposlenimi po vsem svetu razvijamo digitalne strategije in poslovne modele, optimiziramo procese in načrtujemo tehnološke strategije za vodilna podjetja in organizacije v javnem in zasebnem sektorju. Vidimo se kot pomemben partner naših strank in jih na trajnostni način spremljamo na njihovi uspešni poti v digitalno dobo. V Avstriji smo zastopani s 500 zaposlenimi na Dunaju in v Gradcu.
Nenehno iščemo nove sodelavce za naše zanimive nacionalne in mednarodne projekte.

Comtrade d.o.o.
comtrade

Spletna stran: www.comtrade.com, www.comtradegaming.com, www.comtrade.si/sl, edit.world
Panoga: ITK
Zaposleni: 1500
Promet: 330 mio. USD
Kontakt: ziva.gorup@comtrade.com
Iskana študijska področja (smeri):
Diplomante/ke FERI (ali sorodnih smeri) z znanjem enega ali več programskih jezikov, z velikim zanimanjem za nove tehnologije, z razumevanjem, kako tehnologija širše vpliva na življenje posameznika in spremembe konceptov v poslovnih okoljih. Pomembna je želja in sposobnost nenehnega učenja, kakor tudi zanimanje za timsko delo, tudi na projektih izven Slovenije.

Comtrade je mednarodno podjetje, specializirano za informacijske tehnologije.
Zaposlujemo več kot 1500 strokovnjakov v 11 državah, z več kot 1000 razvijalci programske opreme pa podjetje zagotavlja vrhunsko strokovno znanje v različnih panogah in na različnih poslovnih področjih:

Comtrade Digital Services (comtradedigital.com)- povezujemo inovativne tehnologije in preoblikujemo obstoječe poslovne modele naših strank, ki sledijo digitalni transformaciji in postajajo vodilna podjetja na svojem področju (npr. avtomatizacija logističnih procesov, nove oblike mobilnosti, sodobni procesi v finančnem svetu, umetna inteligenca)

Comtrade Gaming (www.comtradegaming.com) – vodilni ponudnik spletne platforme, igralniških »management« platform in iger, ki omogoča konkurenčne tehnološke strategije na področju igralniške industrije in krepi poslovne zmogljivosti operaterjev, ponudnikov in regulatorjev.

Comtrade System Integration International (comtrade.international/sl)- prilagaja tehnologije in rešitve trendom in dejanskim okoliščinam, v katerih poslujejo podjetja (npr. javni sektor, telekomunikacije, zdravstvo, turizem)

HYCU (www.hycu.com) – vodilni ponudnik rešitev za nadzor aplikacij in zaščito podatkov za novo generacijo IT (hiperkonvergiranih) okolij.

Zaupajo nam svetovno priznani partnerji in stranke – od zagonskih podjetij do globalnih tehnoloških velikanov. Z nami so najboljši strokovnjaki v panogi, s katerimi smo razvili na tisoče storitev in rešitev za uspešno poslovanje naših strank. Comtrade se nenehno razvija, zato neprestano iščemo ambiciozne posameznike, ki v našo ekipo prinašajo strast, znanje in zamisli.

Dynatrace Austria GmbH
dynatrace

Spletna stran: www.dynatrace.com
Panoga: IT
Zaposleni: 1800
Promet: 500 mio. USD
Kontakt: kerstin.eidinger@dynatrace.com
Iskana študijska področja (smeri):
Razvoj programske opreme (VS, VŠ, UNI)

Dynatrace je podjetje za razvoj programske opreme, ustanovljeno leta 2005 v Linzu Avstriji, zdaj razširjeno po vsem svetu. Verjamejo, da svet potrebuje programsko opremo, ki deluje brezhibno. V letu 2016, smo popolnoma prenovili naš izdelek in presenetili trg s Software Intelligence Platform for the enterprise cloud. Platforma združuje upravljanje učinkovitosti aplikacij, spremljanje infrastrukture v oblaku, operacije IT ki jih podpira umetna inteligenca in upravljanje digitalnih uporabniških izkušenj.
Pomaga podjetjem, kot so Google, SAP, Amazon, Microsoft, H&M, BMW, Audi / VW in Samsung, da lahko zagotovijo kakovostno programsko opremo.

Smo raznolika, agilna, delovna in mednarodna zbirka strokovnjakov. Vsi si delimo neizprosno radovednost, ki nas spodbuja, da presežemo očitno rešitev in predvidimo prihodnost. Če se soočamo z zastoji, takoj začnemo raziskovati temeljni vzrok za njimi in poiščemo drugačno rešitev. Vendar ne sodelujemo le med seboj, spoštujemo drug drugega, se skupaj smejemo in med seboj praznujemo naše uspehe.

EMSISO d.o.o.
emsiso_logo

Spletna stran: www.emsiso.com
Panoga: Elektrotehnika, računalništvo, avtomatika
Zaposleni: 24
Promet: 2,3 mio. EUR (2018)
Kontakt: info@emsiso.com
Iskana študijska področja (smeri):
Elektrotehnika, elektronika, računalništvo

Podjetje Emsiso d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2005 in trenutno zaposluje 24 ljudi. Glavna dejavnost podjetja so raziskave in razvoj, bolj natančno nudenje razvojnih storitev na področju elektronike. Naročniki so v večini primerov internacionalna podjetja, ki so v našem podjetju prepoznala kompetentnega partnerja. V zadnjih letih smo lansirali tudi lastno blagovno znamko emDrive, ki zajema krmilnike za elektromotorje in sisteme za nadzor baterijskih kompletov.
Podjetje ima tudi certifikat ISO 9001.

V svoj kolektiv vabimo inženirje elektrotehnike z znanjem programiranja v C-jeziku, zaželeno je poznavanje krmiljenja motorjev, MATLAB in komunikacijskih protokolov (CAN).

epunkt Internet Recruiting GmbH
epunkt-logo2018

Spletna stran: www.epunkt.com
Panoga: Agencija za zaposlovanje
Zaposleni: 200
Promet:
Kontakt: info@epunkt.com
Iskana študijska področja (smeri):
Elektrotehnika, računalništvo in informatika, strojništvo

Tvoja kariera je pot odkrivanja, pri kateri se ti pridruži tudi epunkt. Nove poklicne pogosto zahtevajo pogum. Naši karierni svetovalci Vas korak za korakom spremljajo na poti do želenega sanjskega delovnega mesta. Smo vodilni avstrijski punudnik na trgu zaposlovanja ter nudimo karierno svetovanje in pomoč.
epunkt že 18 let povezuje najboljše kandidate z najbolj privlačnimi delovnimi mesti in vodstvenimi položaji svojih strank.

Podjetje, ki ga še vedno upravlja ustanovitelj in lastnik, pomaga najti 1.700 delovnih mest. Kot strokovnjak za IT, digitalno, prodajno, finančno in inženirsko področje je epunktova prednostna naloga odličnost pri zaposlovanju. Pisarne se nahajajo v Linzu, na Dunaju, v Salzburgu in Münchnu. Hčerinska družba Talentor International pokriva mednarodno zaposlovanje.

KNAPP AG
knapp_logo

Spletna stran: www.knapp.com
Panoga: Intralogistika
Zaposleni: 4200
Promet: 709.622
Kontakt: eva.mittermair@knapp.com
Iskana študijska področja (smeri):
IT, razvoj programske opreme, strojništvo, elektrotehnika, avtomatizacija, mehatronika, vodenje projektov, logistika

KNAPP prinaša najnovejše tehnologije v skladiščno logistiko. Z našimi strankami po vsem svetu razvijamo prilagojene sisteme. Naša edinstvena kombinacija industrijskega in tehnološkega znanja je ključ do naših uspešnih rešitev.

Kolektor
Kolektor

Spletna stran: www.kolektordigital.com
Panoga: R&D digitalnih produktov in storitev za industrijo 4.0
Zaposleni: 5500
Promet: 800 miljonov EUR
Kontakt: obrazec na www.kolektordigital.com
Iskana študijska področja (smeri):
Računalništvo in informatika, robotika, mehatronika, elektrotehnika, matematika, fizika

Kolektor Digital, ki se uveljavlja kot eden vodilnih globalnih ponudnikov rešitev za pametne tovarne prihodnosti, je nov poslovni steber multinacionalke Kolektor. Ta ima sedež v Sloveniji, v svoji poslovni mreži pa ima še 37 industrijskih podjetij v Evropi, ZDA in Aziji. Pod okriljem Kolektor Digital se združujejo bogata domenska znanja Kolektorja na področju industrializacije in visokotehnološka znanja startup-ov, ki imajo potencial za hitro eksponentno rast.

Na projektih Kolektor Digital trenutno dela približno 50 strokovnjakov, od tega skoraj polovica doktorjev znanosti. Vrhunski sodelavci in tehnološki navdušenci prihajajo iz različnih področij – od umetne inteligence, robotike, senzorike, navidezne in obogatene resničnosti, simulacijskih tehnologij ter digitalnih platform do strokovnjakov za razvoj poslovnih modelov, marketing in prodajo. Če želiš delati v odlični ekipi in na resničnih problemih v industriji, hkrati pa so tvoja strast roboti, droni, umetna inteligenca, podatkovna analitika in druge tehnologije prihodnosti, se nam pridruži! Kolektor Digital trenutno razvija devetih prebojnih rešitev, med drugim:

  • KoCo – nova generacija avtonomnih industrijskih robotov
  • Qlector LEAP – umetna inteligenca kot storitev
  • Avtomatska detekcija dogodkov v proizvodnih procesih
  • REWO – virtualni mentor in platforma za digitalizacijo znanj v podjetju
  • Strojni vid
  • ARC-K – adaptivna robotska celica
LOGICDATA Electronic & Software Entwicklungs GmbH
Logicdata Logo

Spletna stran: www.logicdata.net
Panoga: Mehatronika
Zaposleni: 350
Promet: 90 mio. EUR
Kontakt: Christina Assl, karriere@logicdata.net
Iskana študijska področja (smeri):
Elektrotehnika, računalništvo in informatika, razvoj programske opreme, strojništvo, avtomatizacija, proizvodno inženirstvo

LOGICDATA – YOUR PLACE TO BE
Tukaj na LOGICDATA si nenehno prizadevamo ustvariti nove in boljše tehnologije, da bi videli to kar drugi ne. Iščemo nove načine za ustvarjanje prihodnosti naših izdelkov. Spodbujamo sodelavce, da nadaljujejo šolanje in se počutijo varne izraziti svojo individualnost. Prizadevamo si, da vedno izboljšujemo in (r)evolucioniramo našo industrijo.

NAŠI IZDELKI
LOGICDATA zagotavlja najvišji razred kvalitete tako pri prilagodljivosti in nadzoru pisalnih miz, stolov, postelj in počivalnikov. Naši inovativni elektronski in mehatronski sistemi bodo prenesli pohištvo na nove ravni prilagodljivosti, tehnologije, funkcionalnost, uporabnosti in dizajna.

NAŠA DELOVNA MESTA
Ponujamo prostor za ideje, inovativne rešitve in sodelovanje z drugimi. Spodbudno in zdravo delovno okolje dovoljuje vsem, da prispevajo svoje unikatne ideje in misli. Na našem edinstvenem sedežu v Deutschlandsbergu boste uživali v skupinskih prostorih, predavalnicah, knjižnici, restavraciji, parku za šport in rekreacijo, itd.

NAŠA EKIPA
Dinamično in ustvarjalno delovno okolje je šele začetek. Pravo prijateljstvo, timsko delo in veliki izzivi čakajo na vas. Učite se, rastite in se razvijajte z nami. Pridružite se LOGICfamily in objemite LOGICspirit!

www.logicdata.net 

MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.
mahle

Spletna stran: www.mahle.com
Panoga: Avtomobilska industrija
Zaposleni: 78.000
Promet: 12,8 mrd. EUR
Kontakt:
Iskana študijska področja (smeri):
Vgrajena programska oprema, elektronika, avtomatika

Skupna MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji, ki se vse bolj uveljavlja tudi na področju električne mobilnosti prihodnosti. Skupina, ki ima sedež v Stuttgartu, ima 78.000 zaposlenih na 170 lokacijah v preko 30 državah sveta. Del skupine je tudi MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. s sedežem v Šempetru pri Gorici, ki je s skoraj 2000 zaposlenimi eno večjih slovenskih industrijskih družb. Poleg sodobnega razvojno-raziskovalnega centra in večjega industrijskega obrata v Šempetru pri Gorici ima MAHLE v Sloveniji še dve tovarni v Bovcu in Komnu. Zaradi hitre rasti in potreb po visoko usposobljenih kadrih sta dva večinoma razvojna oddelka tudi v Ljubljani in Mariboru. MAHLE Electric Drives Slovenija v partnerstvu s priznanimi svetovnimi proizvajalci razvija sodobne električne pogonske in mehatronske sisteme ter drugo električno motorno opremo. Sodobno opremljen razvojni center v Šempetru pri Gorici je eden izmed najpomembnejših razvojnih lokacij skupine MAHLE. Na področju električnih pogonskih in mehatronskih sistemov ponujamo širok nabor rešitev za industrijska vozila in za e-mobilnost, tudi v avtomobilski industriji. Smo razvojni dobavitelj najpomembnejših svetovnih proizvajalcev kmetijske in gradbene mehanizacije ter proizvajalcev komercialnih vozil, ki jim dobavljamo zaganjalnike in alternatorje.

NETCONOMY Software & Consulting GmbH
logo

Spletna stran: www.netconomy.net
Panoga: IT
Zaposleni: 350
Promet:
Kontakt: career@netconomy.net
Iskana študijska področja (smeri):
Računalništvo in informatika, razvoj programske opreme, telematika

NETCONOMY je vodilni partner digitalne odličnosti. Za naše stranke oblikujemo prihodnost digitalnega vodenja s poudarkom na inovativnosti. NETCONOMY je edinstveno pozicioniran za izkoriščanje potenciala prodaje in optimizacije procesov – od trenutne poslovne poti do digitalne odličnosti. S prilagodljivim SAP®-ovim programom Customer Experience Suite in storitvami SAP® Cloud Services ustvarjamo platforme, ki se prilagajajo na izzive prihodnosti z namenom, da zagotovimo čim večje zadovoljstvo strank v agilnem poslovnem okolju ter zagotovimo temelj za prihodnje poslovne inovacije. Z 20-letnimi izkušnjami je NETCONOMY inovacijski partner za različna podjetja v maloprodaji, proizvodnji, bančništvu, financah in storitvah. Edinstvena identiteta podjetja NETCONOMY je neposredna posledica močnih vrednot in skupnosti ljudi, ki si prizadevajo doseči odličnost. Naše temeljne kompetence so v poglobljenem razumevanju naših strank, njihovega poslovanja in zmožnost, da tehnološke priložnosti spreminjamo v poslovne rezultate. Trenutno na naših lokacijah v Berlinu, Dortmundu, Zürichu, Dunaju, Gradcu in Celovcu zaposlujemo približno 350 SAP-ovih strokovnjakov.

NXP Semiconductors GmbH
NXP_fc

Spletna stran: www.nxp.com
Panoga: Semiconductor, Technology, Microelectronics
Zaposleni: 31.000
Promet: 9.5 mrd. USD
Kontakt: sabine.laemmerer@nxp.com
Iskana študijska področja (smeri):
Software Development, Electrical Engineering, Computer Science and Information Technologies, Informatics and Technologies of Communication, Telecommunication, Mathematics

NXP Semiconductors enables secure connections and infrastructure for a smarter world, advancing solutions that make lives easier, better and safer. As the world leader in secure connectivity solutions for embedded applications, NXP is driving innovation in the secure connected vehicle, end-to-end security & privacy and smart connected solutions markets. Built on more than 60 years of combined experience and expertise, the compady has 31,000 employees in more than 33 countried and posted revenue of $9.5 billion in 2016. Find out more at  www.nxp.com.

Odelo Slovenija d.o.o.
logo_odelo.svg_

Spletna stran: www.odelo.si
Panoga: Avtomobilska industrija, proizvodnja
Zaposleni: 1600+ (Slovenija)
Promet: 180 mio. EUR (Slovenija)
Kontakt: zaposlitev@odelo.si
Iskana študijska področja (smeri):
Elektrotehnika-elektronika, strojništvo, mehatronika, informatika, gospodarsko inženirstvo, tehnologija polimerov

Podjetje odelo Slovenija d.o.o. iz Prebolda je uveljavljen proizvajalec visokokakovostnih zadnjih luči, za avtomobilsko industrijo tako imenovanega premium razreda. V Sloveniji imamo 1600+ zaposlenih. Naše luči odlikuje visoka kakovost, inovativnost, uporaba zahtevnih tehnologij, vidite pa jih lahko v avtomobilih znamk Mercedes-Benz, BMW, Audi, Porsche, Volkswagen in drugih. Skupina deluje na 11 lokacijah – v Nemčiji, Sloveniji, Turčiji, Bolgariji, Mehiki in na Kitajskem. odelo Slovenija je prejemnik številnih nagrad za uspešno vpeljavo principov vitke proizvodnje, med drugim nagrade TPM »Total Productive Maintenance Award« in ugledne evropske nagrade »Automotive Lean Production Award«.

Poslovni odličnosti sledimo na vseh ravneh. S poudarkom na izobraževanju in usposabljanju vsakega zaposlenega ter razvoju talentov in potencialov si prizadevamo za visoko raven strokovnosti in profesionalnosti. Preko sodobnih metod, načinov delovanja in napredne tehnologije stremimo k doseganju najvišjih standardov ter nenehnemu izboljševanju procesov v vseh vidikih. Zaradi visoke rasti in povečanja obsega novih projektov iščemo mlade sodelavce na več področjih: elektrotehnik – elektronik, razvojnik elektronike, strojnik tehnolog v različnih procesih, mehatronik, gospodarski inženir, tehnolog polimerov. Mladim omogočamo delo v mednarodnem okolju, strokovno in osebno izpopolnjevanje ter rast. Našim potencialom omogočimo delo v tujini ter razvoj mednarodne kariere.

Parkside Informationstechnologie GmbH
parkside

Spletna stran: www.parkside-interactive.com
Panoga: Razvoj programske opreme
Zaposleni: 60+
Promet: 4,5 mio. EUR
Kontakt: Christian Moser, moser@parkside.at
Iskana študijska področja (smeri):
Računalništvo in informatika

Parkside je interaktivni razvojni studio. Specializirali smo se na kreativne aplikacijske strategije, oblikovanja in tehnologije – od prve ideje do uresničitve optimalnih rešitev. Nudimo trdne inovacije, ki združujejo spletno strategijo, razvoj spletnih in mobilnih omrežij ter e-poslovanje in vizualno komunikacijo.

Poleg regije DACH smo se osredotočili na ameriški trg in naše cenjene stranke s sedežem v Los Angelesu, San Franciscu in Seattlu. Delujemo mednarodno, vendar imamo sedež v Gradcu. Naša ekipa z več kot 50 razvijalci, oblikovalci in svetovalci se osredotoča na razvoj prefinjenih rešitev za naše stranke. Proizvodnja kakovostnih interaktivnih okolij je bila naša strast več kot 10 let.

Želite sodelovati in se učiti od A-level razvijalcev iz več kot 15 držav?

Potem se pridružite ParkSideu in rastite z nami!

SCOOP & SPOON GmbH
ss_logo_black_grey_4c_2019

Spletna stran: www.scoopandspoon.com
Panoga: Marketing
Zaposleni: 80
Promet:
Kontakt: jobs@scoopandspoon.com
Iskana študijska področja (smeri):
Računalništvo, informacijske tehnologije, informatika

SCOOP & SPOON temelji na strukturiranosti, odnosu in predanosti trajnostnim marketinškim rešitvam.

Pri nas glavne kompetence, kot so marketing, oblikovanje in tehnologija komuniciranja, s pomočjo unikatne ekipe spremenimo v strankam prilagojene produkte in implementacije. Ustvarjamo trenutke uspeha, zadovoljstva in tehnološke kulnosti, kar mi imenujemo “Lepota marketinga”

SCOOP & SPOON za svoje stranke ustvarja privlačne znamke s področij kot so Digitalni Ekosistemi, Aplikacije, Spletne strani, Spletni Iskalniki, Performance Marketing in Socialna omrežja. Marketinško podjetje sestavlja 80 zaposlenih v pisarnah na lokacijah Dunaja, Londona, Municha, Prishtine in Graza.

SSI Schaefer d.o.o.
logo_ssi_schafer.svg_

Spletna stran: www.ssi-schaefer.si
Panoga: Intralogistika (kovinska industrija, elektroindustrija)
Zaposleni: 9500
Promet:
Kontakt: zaposlitev@ssi-schaefer.si, +386 (0)2 746 8026
Iskana študijska področja (smeri):
Računalništvo in informatika, elektrotehnika, mehatronika, avtomatika

SSI SCHAEFER Slovenija predstavlja del skupine SSI Schäfer, z več kot 9500 zaposlenimi v več kot 70 operativnih podružnicah po vsem svetu.

Pri podjetju SSI Schaefer Slovenija smo specializirani za izvedbo transportnih sistemov manjših dimenzij, sistemov za transportiranje palet, blaga na obešalnikih in sistema SSI Cuby shuttle.

Od ustanovitve v letu 2011 dalje smo hitro rastoče podjetje. Naših več kot 100 motiviranih zaposlenih vas pri izvedbi vašega projekta podpira z načrtovanjem, montažo in vodenjem projektov ter programiranjem na področjih PLK-ja in IT-ja.

Kot del močne korporativne kulture smo zavezani pospeševanju nadaljnjega razvoja naše ekipe.
V tem trenutku se želimo okrepiti predvsem na področju IT-ja (Java razvijalci, projektni vodje, logistični svetovalci), PLK-ja (PLK inženirji) ter projektnega inženirstva (mehanski in elektro projektni inženirji).

Prednosti zaposlitve pri nas na kratko:
• redna zaposlitev v uspešnem in stabilnem mednarodnem podjetju
• dobri delovni pogoji v prijetnem in dobro delujočem kolektivu
• začetna in dodatna izobraževanja
• možnost napredovanja in oblikovanja svoje kariere
• redno in pravočasno plačilo po slovenski zakonodaji
• dolgoročno, tehnično zahtevno in raznoliko delo

STADLMANN TEC GmbH
Logo Stadlmann TEC weiß orange

Spletna stran: www.stadlmann-tec.at
Panoga: Različna področja / inženirski biro
Zaposleni: 130
Promet: 8 mio. EUR
Kontakt: jobs@stadlmann-tec.at
Iskana študijska področja (smeri):
Strojništvo, elektrotehnika, elektronika, razvoj programske opreme, avtomatizacija, mehatronika, gospodarsko inženirstvo, gradbeništvo

Nov začetek? STADLMANN!

Imamo najboljše službe za inženirje

jobs.stadlmann-tec.at

STADLMANN TEC je inovativna inženirska pisarna in razvojni partner različnih podjetij vseh sektorjev industrije, od najmanjših skritih šampionov do največjih vodilnih igralcev.
Smo večkrat nagrajeni “Naj delodajalec” za več kot 130 inženirskih specialistov v Avstriji in Nemčiji.

Iščemo najboljše tehnike in inženirje in ponujamo:
• delovno mesto z dolgoročno perspektivo in številnimi sanjskimi projekti
• odlične razvojne priložnosti
• individualni razvoj kariere
• osebni kontakt
• zdravo delovno okolje preko našega projekta BIG BEN
• številne ugodnosti, npr. brezplačna letna vozovnica za javni promet, ekipni dogodki, TEC šport, itd.

TimeTac GmbH
timetag

Spletna stran: www.timetac.com/en
Panoga: Razvoj programske opreme
Zaposleni: 40
Promet:
Kontakt: gerald.senarclens@timetac.com
Iskana študijska področja (smeri):
Računalništvo, IT, razvoj programske opreme

TimeTac GmbH je podjetje s poudarkom na razvoju spletnih in mobilnih rešitev za beleženje časa in upravljanja prisotnosti, ki operira iz Gradca, Avstrija. Ponudba izdelkov vključuje aplikacije za sledenje časa zaposlenih in projektom, kot tudi rešitve za upravljanje dopusta in načrtovanje delovnih izmen.

TimeTac že uporablja več kot 1.000 strank z več kot 40.000 aktivnimi uporabniki po vsem svetu.

Virtual Vehicle
ViF_logo08_02_RGB

Spletna stran: www.v2c2.at
Panoga: R&D, avtomobilska in železniška industrija
Zaposleni: 250
Promet: 22 mio. EUR
Kontakt: info@v2c2.at, +43 316 873 9001
Iskana študijska področja (smeri):
Fizika, matematika, telematika, informatika in računalništvo, strojništvo

VIRTUAL VEHICLE
www.v2c2.at
Omogočamo tehnologije prevoznih sredstev prihodnosti

VIRTUAL VEHICLE je vodilni razvojno raziskovalni center za avtomobilsko in železniško industrijo v Grazu. Glavni fokus podjetja je napredna virtualizacija razvoja vozil. Povezovanje numeričnih simulacij in testiranj strojne opreme nam omogoča močno povezavo pri oblikovanju strojnih in programskih sistemov.

Mreža partnerjev podjetja VIRTUAL VEHICLE je sestavljena iz:
• 80+ mednarodnih partnerjev iz področja industrije (OEMi, dobavitelji, ponudniki programskih rešitev),
• 40+ mednarodnih znanstvenih inštitutov

VIRTUAL VEHICLE je največji raziskovalni center programa COMET in je sodeluje v več kot 35 evropskih projektih. VIRTUAL VEHICLE obenem omogoča širok razpon možnosti pogodbenih raziskav prevoznih sredstev.

Kontakt:
Kompetenzzentrum – Das virtuelle Fahrzeug Forschungsgesellschaft mbH
Inffeldgasse 21a. 8010 Graz, Austria
Telefon: +43 316 873 9001
E-mail: info@v2c2.at

Z nami so že sodelovali

Pretekli dogodki

2017

2018

Kontakt