Dogodek je priložnost za ambiciozne mlade, ki želijo raziskati karierno pot in za podjetja v iskanju nadarjenih diplomantov. Omogočamo dragocene kontakte in poznanstva za prihodnjo karierno pot. Ne zamudite priložnosti, da odkrijete svoj naslednji korak ali talent za vaše podjetje!

Kaj je to Teconomy?

Je izjemen in unikaten dogodek namenjen vsem motiviranim in ambicioznim mladim, da raziščejo in najdejo dane priložnosti za grajenje svoje kariere ter podjetjem, ki iščejo nadarjene mlade diplomante za sprejem v svojo delovno ekipo. Projekt se izvaja že več kot 20 let in dosega odlične rezultate, tako pri študentih kot pri podjetjih, pri čemer oboji izpolnijo svoj namen udeležbe. Značilnost sejmov je, da potekajo v izobraževalnih ustanovah, kajti le tako se lahko v popolnosti zagotovi osebni dostop do študentov. Ti se ga z zanimanjem udeležujejo in pridobivajo kontakte ter ustvarjajo poznanstva, nujno potrebna za prihodnost, morda pa tudi že danes.

Kje in kdaj?

Teconomy bo potekal 17. oktobra 2023 v avli Fakultete za računalništvo in infromatiko (FRI) na naslovu Večna pot 113, 1000 Ljubljana. Začel se bo ob 9.00 in zaključil ob 14.00. V preteklih letih se je dogodka udeležilo okoli 1000 študentov, med sodelujočimi smo našteli 20 podjetij in več organizacij, ki mlade karierno usmerjajo.

Kontakt